Medarbetare

   

 


Bo George Sjöberg,

leg psykolog 

Stockholm

 

 

Bo George har en bred utbildning: hypnos, psykodrama, TA, gruppterapi, Gestalt, NLP etc. Bo George är Master Trainer of ETC och medlem av American Board of NLP. Han har praktiserat NLP i de mest skiftande sammanhang, som psykoterapi, mental träning, lednings- och organisationsutveckling mm. Han har även varit lektor vid GIH och Socialhögskolan i Stockholm samt jobbat med kunder som Volvo, S-E-Banken, Kontorsjouren, Hästens Sängar AB m fl.

bog.jpg

 

Barbara Waggoner

San Diego, USA.

 

Barbara är Certified Master Trainer of NLP. Hon har tränats av NLP's upphovsmän Richard Bandler och John Grinder.
Hon är utbildad tränare i Dunn and Dunn Learning Styles och Lozanovs Accelererad Inlärning.
Barbara var under 5 år chef för Grinder Laborde Associates i New York. Hon har designat och genomfört NLP-utbildningar i Finland sedan 1989 och har arbetat med företag som Coca-cola, AT&T, Anheiser Busch m fl.

 barb.jpg

 

Andreij Pligin

Moskva, Ryssland.

 

Andreij är chef för NLP-Center vid Utbildningsdepartementet i Moskva, den största NLP-utbildningen i Ryssland. Andreij har doktorerat i NLP på Psykologiska Instuitionen i Moskva
Han har bakgrund som rektor och utbildningsledare i det ryska skolväsendet och är verksam som konsult och internationell NLP-tränare. Han är dessutom en uppskattad lärare vid Affärsakademien i Moskva.

 andreij_ny.jpg

Lennart Strandberg

Stockholm NLP Coach®

Lennart undervisar i modellering. I övrigt arbetar han med utveckling av individer och team och ledningsnivå genom och med ledningsstrategiska verktyg. Han är certifierad NLP-Tränare och fil mag i socialt arbete. Han är även utbildad marknadsekonom.

 lennart.jpg

Marika Hahne, Stockholm

Master Practitioner,

Master NLP Coach®

HTC, Youga instruktör, Meta Medicin

Marika (Nilsson) Hahne


 

 
   

Utbildningar

December 2018
M Ti O To F L S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Händelser

Inga händelser

Anmälan nyhetsbrev!

Epost 
Namn